Logo CareRate
In samenwerking met

“Ik voel me weer veilig, verzorgd en deel van een groep. Ik ben weer om mensen gaan geven.”

Bewoner Avoord

"We zijn op een positieve manier directe cliëntenfeedback gaan verzamelen om op basis daarvan concrete verbeteringen te realiseren."

Medewerker Avoord
Leest het hele verhaal van Avoord - Zorg en Wonen

CareRate voor Waardigheid en Trots

Wij stoppen pas als verbeteringen zijn gerealiseerd!

Meten is weten, maar wat zegt een medewerker het verschil tussen een 7.1 en een 7.2? CareRate gaat veel verder dan meten=weten! Wij stoppen pas als concrete verbeteringen zijn gerealiseerd. Pas dan zien medewerkers en cliënten wat het heeft opgeleverd. Dit is essentieel is bij continu verbeteren. Immers waarom gaan medewerkers en cliënten een volgende keer deelnemen als het niets heeft opgeleverd?

70% van de verbetertrajecten faalt
Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat 70% van de verbetertrajecen faalt. Omdat ons doel is organisties te helpen bij ‘aantoonbaar betere zorg’ te leveren, bieden we ook een energiek maar bewezen medewerkerprogramma aan. Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek (OBM). Dit programma ondersteund mensen op de vloer, de lijn maar ook de directie om ‘samen de zorg te verbeteren’. Want zonder goede borging, loopt u  70% risico dat er heel veel schaarse tijd nodeloos verloren gaat. Dit zetten wij naast onze unieke software dan ook zeker in voor Waardigheid en Trots!

Verbeteren vanuit eigen visie & kracht of starten met het kwaliteitskader – Waardigheid en Trots Software

Meer Informatie
Waardigheid en Trots

Inspireert & Motiveert

Waardigheid en Trots

Eigenaarschap, betrokkenheid & waardering

Waardigheid en Trots

Ervaring & Dialoog

Waardigheid en Trots

Borging en Verbinding

Waardigheid en Trots

Check Kwaliteitskader

Waardigheid en Trots

Positieve verbetercultuur

Waardigheid en Trots

Energie, Trots en Impact

Waardigheid en Trots

Verbeteringen delen

Waardigheid en Trots

Feedback- en Verbeterapp

Naast ons unieke borgingsprogramma, hebben wij ook een zeer moderne app! Laat uw cliënten hun ervaring moeiteloos delen met onze moderne software. Hou dit vervolgens eenvoudig organisatiebreed bij met het uitgebreide CareRate Dashboard. Deze software is ook speciaal ingericht voor Waardigheid en Trots!

App

Kort en doeltreffend
Actuele onderwerpen
Eigen vragen invoeren

Dashboard

Inzicht in Trends
Alle Feedback op één plek
Iedereen een eigen account

Dashboardvideo Waardigheid en Trots

Neem een kijkje in ons moderne Dashboard, speciaal afgestemd op Waardigheid en Trots!

Volledig afgestemd op de Kwaliteit Verbetercyclus

360 graden Verbetermeter

Leren staat aan de basis van het verbeteren van de kwaliteit. Met de kwaliteit Verbetercyclus worden medewerkers die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg geholpen om de kwaliteit van zorg en leven te verbeteren. Via digitale vragenlijsten en onze software wordt de kwaliteit van de werkvloer inzichtelijk voor de teams via het dashboard. Deze kunnen zij vervolgens bespreken en hier concrete verbetering mee doorvoeren. De effectiviteit van deze acties kan met dezelfde vragenlijsten in de gaten worden gehouden. Hierdoor komt de regie in handen van de teams, en worden zij eigenaar van het verbeterproces.

Het mooie aan deze manier van verbeteren is dat alle betrokken doelgroepen aan bod komen. Van cliënten tot medewerkers en van naasten tot het management team. Dit wordt de 360 graden verbetermeting genoemd. Het moderne dashboard van CareRate is voor Waardigheid en Trots Software voor 100% gebaseerd op deze Kwaliteit Verbetercyclus. In dit speciale dashboard is het te vinden onder ‘Verbetermeting 360’, zoals in het filmpje hierboven te zien is. Wil je graag meer informatie over de Kwaliteit Verbetercyclus voor Waardigheid en Trots? Bezoek dan de website van Waardigheid en Trots!

Waardigheid en Trots

CareRate in de Prijzen!

Na Waardigheid en Trots

Verbeteren van de zorg stopt niet wanneer je voldoet aan het kwaliteitskader. Met CareRate ga je verder dan meten=weten, ook na de Waardigheid en Trots Software. Met CareRate ga je voor aantoonbaar verbeteren door te luisteren naar je cliënten.

  • Kortcyclisch verbeteren;
  • Dagelijks eigen vragen stellen;
  • Helder inzicht in een overzichtelijk Dashboard;
  • Alle functionaliteiten van de CareRate Software.
Waardigheid en Trots

Meer informatie?

Vraag dan gratis en vrijblijvend de brochure aan die speciaal is gemaakt voor deelnemers van Waardigheid en Trots!

Brochure Aanvragen