Het CareRate team als parelpoetsdokters

Super leuke studenten bijbaan!

Wat doen we? 

Wij zijn een leuk jong bedrijf en actief in de zorg. Wij hebben een feedbackplatform waarmee de zorg patiëntgerichter kan worden gemaakt. Tevens hebben wij een uniek onboardings-programma voor teams in de zorg. Dit heet ook wel onze ParelPoetsReis; “Ontdek waar de patiënt heel blij van wordt en word daar nog beter (of zelfs beste) in. Tot onze klanten behoren enkele Academische ziekenhuizen en andere zorgorganisaties, maar we hebben ook klanten buiten de zorg zoals Transavia en Mercedes.

Wij kunnen wel wat hulp gebruiken!

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die opgepakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van webteksten in WordPress, het maken van tutorial filmpjes met Camtasia, het uitzoeken en bestellen van pennen of ondersteuning tijdens een Klant dag of inspiratie workshops. We zijn gevestigd in een heel relaxed kantoor in KleinHandel (een onderdeel van het Groothandelsgebouw naast CS) en zitten tussen allemaal jonge en hippe bedrijven. We werken vaak vanaf verschillende locaties en je kunt je eigen tijd meestal zelf indelen. We bieden je een marktconform salaris.

Wie past het beste bij ons?

Wij houden van aanpakken, gewoon doen en proberen. Wij zijn allemaal handig met softwareprogramma’s. Met nieuwe (software)programma’s of andere dingen proberen we het net zolang tot dat we weten hoe het werkt. Zelfstandig kunnen werken is dan ook een must! Daarnaast draait alles om goede communicatie, een ‘WoW’ beleving & service naar onze klanten toe. Het is daarom wel handig als je goed en vlot de Nederlandse taal beheerst en klant- en service gericht bent.

Kopje koffie

Spreekt het bovenstaande je aan? Stuur ons dan je CV toe en wij maken onder het genot van een kopje koffie graag kennis met je!

Mail naar contact@rate.nl of bel ons via 010-822 52 22

CareRate / Rate.nl
t.a.v. Inge Proost
Stationsplein 45 E1.165
3013AK Rotterdam
contact@rate.nl
koffie