Terugblik van Stefan Bergsma

Stageperiode 3/15 – 6/15

Een stage wordt door studenten vaak gezien als een periode waar je heel veel koffie moet halen voor de baas, en tussendoor ga je nog paar a4’tjes kopiëren voor je begeleider. Deze situaties hoef je echter niet te verwachten bij CareRate. Inge Proost, oprichter en eigenaar van deze onderneming is zeer innovatief en leergierig en geeft dit dan ook direct door aan de stagiair.

Ik ben drie maanden als stagiair aan het werk geweest, met het doel een crowdfunding campagne op te zetten. Dit is een groot succes geworden dankzij de aandacht van Inge en de andere medewerkers binnen het Rate.nl team. De gezamelijke focus op resultaat en plezier tijdens het werk dragen bij aan een hele gezonde werksfeer, ideaal om als leeromgeving te gebruiken. Het enige wat je zelf moet meenemen is een goed humeur, een mond die je durft te gebruiken en de wil om ook buiten reguliere 9-5 uren te werken aan het Rate.nl succesverhaal.

Want hier valt veel te winnen als stagiair, wat ik uit eigen ervaring kan zeggen. Je netwerk, je persoonlijke ontwikkeling, omgangsnormen in het bedrijfsleven en werkelijke betrokkenheid bij het bedrijf. Bijdragen aan de groei vergt wel veel van je als stagiair. Overal zit tijd, geld of prestatiedruk achter bij een groeiende onderneming. Stressbestendigheid en een passie voor innovatie zijn een must.

Zelf kan ik alleen maar positief zijn over Inge. De perfecte begeleider voor je stage waar je op kan bouwen. Ze is altijd bezig om je actief te betrekken bij de werkzaamheden, ook bij die ze zelf uitvoert! Gebrand op succes en onvermoeibaar passievol werkt ze de uren in de week vol.

Als jij je eigen succesverhaal wilt creëren, solliciteer dan bij CareRate voor een stage die je echt wat oplevert.