Over ons

Wij veranderen de wereld van tevredenheidsonderzoek

De missie van CareRate

Onze stip op de horizon is om de hele zorg in Nederland patiënt- en cliëntgerichter te maken op een positieve wijze samen met zorgorganisaties en diens patiënten/cliënten. Dit doen wij op een wijze die goed is voor de medewerker en efficiënt is voor de zorgorganisatie.

Onze kernwaarden

Ons team kenmerkt zich doordat we allemaal een corporate achtergrond hebben. Echter waren wij bezig het verschil te maken? De wereld beter aan het maken? Nee! Wij willen de wereld een beetje beter en mooier maken op een manier waar we zelf 100% achterstaan! Waarbij waardecreatie op de eerste plaats staat. Wij staan voor maximale klantgerichtheid, out of the box innovatie en dat alles met een flinke dosis fun!

Het team achter CareRate

Klik op de afbeeldingen!

Inge Proost

Innovator en Inspirator

“Op een dag zat ik in een restaurant en werd mij de vraag gesteld: “was alles naar wens?” Het antwoord was: “ja prima hoor…”. Oftewel, feedback waar men niets mee kan. Hieruit is DineRate geboren, de grote zus van CareRate. In CareRate komt mijn expertise uit hospitality, Marketing Communicatie en ICT bij elkaar samen. Als oprichter en eigenaar ben ik de aanjager voor innovatie en inspiratie voor onze klanten om het beste uit zichzelf te halen. Met als einddoel natuurlijk te excelleren en te onderscheiden!”

Inge Proost

Innovator en Inspirator

Machiel Huizer

Trainer / Coach

“Samen met zorginstellingen ga ik op basis van co-creatie met hen aan de slag om CareRate te implementeren. Dit doe ik via coaching van interne trainers, begeleiding op de vloer en het geven van producttrainingen. Dit alles met als einddoel om van directe patiëntenfeedback een groot succes te maken, net als bij onze bestaande klanten.”

Machiel Huizer

Trainer/Coach

Milan de Jong

Development Expert

“Continue innovatie staat bij ons voorop. Ik houd mij bezig met software development en verdere ontwikkeling van het CareRate platform. Ik bied klanten graag nieuwe functionaliteiten en zorg er voor dat het systeem op en top en intuïtief werkt.”

Milan de Jong

Development Expert

Els Hommes

Trainer / Coach

``Wat ik het liefste bij CareRate doe is met het parelpoetsteam door de eerste feedback gaan die zij van hun bewoners/cliënten of patiënten hebben ontvangen. Van de mooie complimenten zie ik de mensen trotser worden en ontstaat ook het vertrouwen om op positieve wijze aan de slag te gaan met de parel en suggesties. Heel tof om te zien!``

Els Hommes

Trainer/Coach

Wedstrijden

Onze Raad van Advies

Klik op de afbeeldingen!

Jeroen Colette

Raad van Advies

``Ervaren interim manager, interim bestuurder en toezichthouder in de zorg. Crisismanagement, organisatie verandering, strategie, kwaliteit van zorg, communicatie. Adagium: wat wil de patiënt/cliënt nu echt?``

Jeroen Colette

Raad van Advies

Lodewijk Bloemendaal

Raad van Advies

“Ik heb er plezier in als ik zie hoe Inge met haar ondernemende instelling andere mensen inspireert. Haar idee over hoe om te gaan met feedback is buitengewoon effectief. Ik kan mij voorstellen dat veel bedrijven deze gastvrije manier om met klanten om te gaan in huis willen halen. Als lid van de Raad van Advies van CareRate stel ik mijn ervaring met het begeleiden van jonge bedrijven graag beschikbaar.”

Lodewijk Bloemendaal

Raad van Advies

Iet Kooy Veenstra

Raad van Advies

``Als ervaren bestuurder in de zorg, weet ik, dat goede interactie tussen patiënten en zorgverleners, de zorg en de patiënttevredenheid verbetert. Het product van CareRate ‘Parels Poetsen’, spreekt mij erg aan. Met mijn ervaring in de zorg en het bedrijfsleven, wil ik bijdragen aan het verdere succes van CareRate.``

Iet Kooy Veenstra

Raad van Advies

Krijn van Bijsterveldt

Raad van Advies

``Ik ben door Inge gevraagd om deel te nemen aan de Raad van Advies en specifiek om bij te dragen op financieel gebied. Inge wil met o.a. CareRate continu de patiënt-/klanttevredenheid verhogen door inzet van technologie én mens. Een prachtige missie waar ik graag aan bijdraag met advies.``

Krijn van Bijsterveldt

Raad van Advies