Inspiratieworkshops 2019

Laat je inspireren over klantgerichtheid, continu verbeteren, feedback en leiderschap, en help met het doorontwikkelen van onze functionaliteiten in co-creatie sessies!

Workshopthema’s

In samenwerking met onze partners streven wij er naar onze klanten goed te ondersteunen in de gehele verbetercyclus. Dit doen wij door continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast willen wij onze organisaties de mogelijkheid geven om te leren en verbeteren op meerdere gebieden. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar kosteloze workshops met verschillende thema’s. Ben je nog geen klant bij ons? Ook dan ben je in de meeste gevallen van harte welkom om aan te schuiven. Twijfel je of een workshop geschikt is? Vraag het ons dan vooral even.

Heb je vragen over workshops of wil je een suggesties geven voor een komende workshop? Vinden we leuk! Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar steven@rate.nl.

LEIDERSCHAP

Leiderschapsstijlen, wat is die van jou? Én hoe ga je om met die van een ander?

Rotterdam – 12:00 – 16:30

HET ONTWIKKEL POTENTIEEL VAN JOUW MENSEN

CareRate en HRD Group organiseren samen een workshop voor CareRate gebruikers.

Rotterdam – 12:00 – 16:30

ROADMAP CARERATE ONTWIKKELING

Speciaal voor CareRate gebruikers met een administrator account.

Rotterdam – 12:00 – 16:30

Mogen we je op de hoogte houden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Eerdere inspiratie workshops

Programma

Leiderschap

Door: CareRate & PART zorg

Voor: Leidinggevenden (klanten en niet-klanten) met 1 tot 3 jaar ervaring. 

12 september is de workshop Leiderschap bij ons op kantoor in Rotterdam, waar wij je verwelkomen met een lunch. Daarna volgt een korte introductie en neemt PART zorg je mee in de wereld van Leiderschap. Wil je meer weten over CareRate, wil je onze software bekijken of heb je specifieke vragen over onze mogelijkheden is daar na afloop gelegenheid voor.

PART zorg

Een leiderschapsstijl; Iedereen heeft er een. Dagelijks kom je in aanraking met deze leiderschapsstijlen, zowel die van jezelf als die van anderen. Sta je weleens stil bij de gevolgen van iedere stijl?

PART zorg bespreekt de verschillende leiderschapsstijlen en helpt je te ontdekken en inzicht te geven in jouw leiderschapsstijl. Aanvullend neem je deel aan een Serious Game, waarin verschillende leiderschapstijlen en de impact hiervan zichtbaar zullen worden; ook zie je hoe leiderschap zich binnen een team kan ontwikkelen.

Programma

12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Introductie door CareRate
13:30-15:30 Workshop + Serious game
15:30-16:00 Afsluiting
16:00 Borrel

Praktisch

12:00 – 16:30

CareRate Rotterdam

Inschrijven 12 september
kwaliteitskader verpleeghuiszorg
PART zorg

Het ontwikkelpotentieel van jouw mensen

Door: CareRate & HRD Groep

Voor: Iedereen

CareRate blijft zich als expert op het gebied van verbeteren ook continu bijscholen, wat wij onder andere doen in samenwerking met onze geweldige partners. De workshop vindt plaats bij ons op kantoor in Rotterdam, waar we je eerst verwelkomen met een lunch en introductie. Vervolgens zullen de trainers van de HRD group je uitgebreid vertellen over hoe je als organisatie mee kunt blijven ontwikkelen in deze dynamische 21ste eeuw. Na afloop is er de gelegenheid om CareRate in actie te zien of vragen te stellen hoe je de workshop in de praktijk kunt brengen en onze software hiervoor kunt gebruiken als versterking.

HRD groep

De wereld verandert, ontwikkelingen en innovaties om ons heen volgen elkaar steeds sneller op en jouw organisatie moet mee veranderen. Dit vergt veel van de mensen in jouw organisatie. Welke competenties zijn echt van belang in de 21ste eeuw? En hoe blijf je bij of maak je een inhaalslag?

Wij brengen de competenties en het ontwikkelpotentieel van jouw mensen in kaart vanuit ons ‘Same People, Different Gear’ principe. We gaan er vanuit dat iedereen mee kan, wellicht met een nieuwe uitrusting en maken jouw organisatie klaar voor de toekomst.

In deze workshop nemen we jou mee in onze Human Capital Scan, de ‘21st century skills’ en het ontwikkelpotentieel van jouw mensen.

Programma

12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Introductie door CareRate
13:30-15:30 Workshop door HRD
15:30-16:00 Afsluiting

Praktisch

12:00 – 16:30

CareRate Rotterdam

Inschrijven 3 oktober
kwaliteitskader verpleeghuiszorg

Roadmap CareRate ontwikkeling

Door: CareRate

Speciaal voor CareRate Administrators!

Speciaal voor gebruikers van CareRate met Administratorrechten, organiseren we een middag waarbij de volgende onderwerpen behandeld zullen worden:

  • Wat is er mogelijk binnen CareRate?
  • Haal het maximale uit CareRate en leer de fijne kneepjes van CareRate.
  • Denk mee met onze ontwikkelroadmap van CareRate.

N.B. deze Workshop is gratis en er is maximaal plek voor 12 deelnemers!

Haal het maximale uit CareRate

Natuurlijk zijn er de helpfilmpjes, maar wij zouden jou graag kosteloos willen helpen om nog meer uit CareRate te halen! Gedurende een uur gaan we inhoudelijk in op allerlei functionaliteiten die CareRate te bieden heeft. Deze training is alleen geschikt voor administrators die al enige tijd met CareRate werken!

Co-creatie staat bij ons hoog in het vaandel

Samen weet je meer en creëer je mee dan alleen. Graag gaan we met jullie brainstormen over nieuwe mogelijkheden, functionaliteiten of aanpassingen in CareRate. Wellicht wordt jouw idee binnenkort gerealiseerd in CareRate!

Programma

12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Introductie door CareRate
13:30-15:30 Verdieping en brainstorm
15:30-16:00 Afsluiting

Praktisch

12:00 – 16:30

CareRate Rotterdam

Inschrijven 7 november
kwaliteitskader verpleeghuiszorg