PARELPOETSEN over ons website
Inge Proost, Innovator en Inspiratiebron

Inge Proost

Innovator en inspiratiebron

“Op een dag zat ik in een restaurant en werd mij de vraag gesteld: “was alles naar wens?” Het antwoord was: “ja prima hoor…”. Oftewel, feedback waar men niets mee kan. Hieruit is DineRate geboren, de grote zus van CareRate. In CareRate komt mijn expertise uit hospitality, Marketing Communicatie en ICT bij elkaar samen. Als oprichter en eigenaar ben ik de aanjager voor innovatie en inspiratie voor onze klanten om het beste uit zichzelf te halen. Met als einddoel natuurlijk te excelleren en te onderscheiden!”

Machiel Huizer Programmamanager

Machiel Huizer

Programmamanager

“Samen met zorginstellingen ga ik op basis van co-creatie met hen aan de slag om CareRate te implementeren. Dit doe ik via coaching van interne trainers, begeleiding op de vloer en het geven van producttrainingen. Dit alles met als einddoel om van directe patiëntenfeedback een groot succes te maken, net als bij onze bestaande klanten.”

Milan de Jong, Development Expert

Milan de Jong

Development Expert

“Continue innovatie staat bij ons voorop. Ik houd mij bezig met software development en verdere ontwikkeling van het CareRate platform. Ik bied klanten graag nieuwe functionaliteiten en zorg er voor dat het systeem op en top en intuïtief werkt.”